-

zondag 1 april 2007

Zondag 1 april 2007

Mop:

Een knappe blondine, een non, een computernerd en Bill Gates samen in dezelfde coupé op de trein. Het licht werkt niet in de coupé en als de trein door een tunnel rijdt, is het pikdonker. Eens de trein uit de tunnel zit Bill Gates op zijn pijnlijke wang te wrijven.
De non denkt:
“Daarstraks toen het donker was, wou Bill Gates van die knappe blondine profiteren en hij heeft haar vastgepakt. Die had dat natuurlijk niet graag en ze heeft hem op zijn gezicht geslagen.”


De knappe blondine denkt:
“Daarstraks toen het donker was, wou Bill Gates van mij profiteren, maar hij had per ongeluk die non vast. Die non had dat natuurlijk niet graag en ze heeft hem op zijn gezicht geslagen.”

Bill Gates denkt:
“Daarstraks toen het donker was, wou die computernerd van die knappe blondine profiteren en hij heeft haar vastgepakt. Die had dat antuurlijk niet graag en ze wou hem op zijn gezicht slaan, maar die computerner kon nog net op tijd zich bukken en daardoor heb ik die klap op mijn gezicht gehad.”

Die computernerd denkt:
“Bij de volgende tunnel, als het weer pikdonker is, sla ik nog eens op die microsoftlul zijne smoel.”

Raadsel:
V: Wat is groen en glijd van een berg?

A: Slawine



6 opmerkingen:

Anoniem zei

hahahahahaha echt super lache die moppen allemaal echt goed!!!!!!!!!!

Anoniem zei

waarom hebben turkse vrouwen een hoofddoek om?


wat zou jij doen als je kaal was ;P

Anoniem zei

hahahahaha maar als je dit dooreen medewerker van zeman hoortzegen ga je stuk hasan heeft een neiwe jas aan gestoolen bij de zeman weibra was te duur hahahahaahaaahahaahahahaahahahahahahahahahahahahahahha Xd

Anoniem zei

Hou op met dat gekanker,
Nederland moet blanker.


Kings and Shadows!

Anoniem zei

DHT music

Anoniem zei

Dikke mia